Архів прогнозів на спорт

Архів прогнозів

25 листопада 2022

У англійців відмінне покоління, готове реабілітуватися за попередні невдачі в матчах зі збірною США. Перешкодити Англії перемогти в цій зустрічі може тільки зайва самовпевненість, про відсутність якої повинен подбати тренерський штаб британців, а ось укласти парі на виграш Англії за привабливою котируванні 1.40 допоможе б/к 1хСтавка.

Читати прогноз

25 листопада 2022

Незалежно від результату першого матчу, перемоги над Еквадором і Катаром виведуть команду в наступний раунд ЧС. Перевага Нідерландів не буде тотальною, але підсумкова перемога в матчі залишиться за європейцями. Вигідний коефіцієнт 1.62 на перемогу Нідерландів можна виявити в б/к «1хставка».

Читати прогноз

24 листопада 2022

В ході відбіркових матчів і в Лізі Націй гравці збірної Сербії підтвердили високий клас, а ось фаворити великих турнірів нерідко оступаються в стартових поєдинках. Не виключено, що Сербія відбере очки у бразильців, загостривши боротьбу за перше місце в групі. Ставку на нічийний результат цього протистояння можна зробити в б/к 1хСтавка, використовуючи привабливий коефіцієнт – 4.64.

Читати прогноз

24 листопада 2022

Нещодавно в товариському матчі Бразилія показала, що у Гани є певні проблеми в обороні і португальці напевно скористаються цією інформацією. Бруну Фернандеш, Роналду і Жота здатні влаштувати карусель біля воріт суперника, поставивши в глухий кут захисників збірної Гани. Зробити ставку на перемогу Португалії за вигідним котируванням 1.42 можна в б/до «1хставка».

Читати прогноз

23 листопада 2022

Збірна Бельгії без розгойдування візьметься вирішувати завдання з дострокового виходу в плей-офф і впевнено переграє канадців в цій зустрічі. Привабливий коефіцієнт на пряму перемогу бельгійської збірної можна виявити в б/к «1ХСтавка» - 1.40.

Читати прогноз

23 листопада 2022

Вся гра полягатиме в питанні: скільки голів заб'є збірна Німеччини. Гра буде видовищною, нападники збірної Німеччини проявлять всі навички і свої заготовки проводити небезпечні атаки. Пропоную поставити на хороший коефіцієнт "П1" на перемогу збірної Німеччини 1.41, який пропонує букмекерська контора 1хставка. Це більше, ніж ви знайдете в інших конторах. Можна поставити також тотал більше 2.5 м'ячів за 1.68

Читати прогноз

23 листопада 2022

Іспанія в цьому матчі буде контролювати весь матч, навряд чи дозволить забити Коста-Ріки. Коста-Ріка буде явно проводить в захисті і мало контратакувати. Іспанія буде проводить багато атак і буде володіти ініціативою. Пропоную поставити на перемогу Іспанії в букмекерській конторі 1хставка, де дають кращий коефіцієнт на перемогу Іспанії 1.22. Також можна ризикнути і поставити на Фору -1.5 1.71. Швидше за все обмежаться двома м'ячами за матч, так як Коста-Ріка була колишньою колонією і є співвітчизниками, то можна поставить на тотал менше 2.5 за 2.08

Читати прогноз

22 листопада 2022

Данцям пощастило з групою, незважаючи на присутність у квартеті збірної Франції. Перемог над Тунісом і Австралією буде достатньо, щоб подолати груповий бар'єр і зробити крок в плей-офф. Данія без проблем візьме 3 очки в протистоянні з Тунісом, а поставити на цю позицію за вигідною котируванням 1.46 можна в б/к 1хставка.  

Читати прогноз

Аргентина не стане відкладати перемогу в довгий ящик і в першому таймі доб'ється комфортної переваги. Значить, логічною виглядає не тільки ставка на перемогу Аргентини в матчі за коефіцієнтом 1.175 від б/до «1хставка», а й прогноз на її виграш у першому таймі – 1.54.

Читати прогноз

22 листопада 2022

Франція є чинним чемпіоном світу і доведе, що є ним по праву. Зініден Зідан ставить на збірну Франції. З 1998 року збірна Франція зібрала такий склад з топ клубів, що повинна катком пройтися по всіх суперниках. Австралія мало що може зробити в такій ситуації. Пропоную поставити на перемогу збірної Франції " П1 " з коефіцієнтом 1.26, яку дає букмекерська контора 1хставка. Також можна поставити на тотал більше 2.5 м'ячів в цій грі на коефіцієнт 1.66. Думаю, все повинно вирішиться в цьому матчі на полі, а ми насолодимося грою.

Читати прогноз