Архів прогнозів на спорт

Архів прогнозів

Вся Аргентина вимагає від збірної перемоги на мундіалі в Катарі, але команду чекає найважча гра на турнірі і не виключено, що його доля вирішиться в післяматчевій серії пенальті. Ставку на нічийний результат основного часу матчу Нідерланди – Аргентина варто зробити в б/к «1хставка» за коефіцієнтом 3.24.

Читати прогноз

Відповідальність за результат завадить португальцям показати яскравий футбол, але в команді є футболісти, здатні поодинці вирішити долю матчу. Ставку на перемогу Португалії в поєдинку зі Швейцарією варто зробити в б/к «1хставка», в якій ця позиція має котирування 1.91.

Читати прогноз

Якщо Іспанія підійде до поєдинку з Марокко з правильним настроєм, то її чекає непростий, але переможний матч. Вигідне парі на виграш Іспанії можна укласти в б/к «1хставка», скориставшись коефіцієнтом 1.568.

Читати прогноз

Найдосвідченіші хорватські футболісти знають, як досягати успіху в ключових матчах, та й за майстерністю збірна Хорватії помітно перевершує Японію. Іноді порядок б'є клас, але не в цьому випадку. поставити на Перемогу Хорватії в протистоянні з Японією можна в б/к «1хставка», використовуючи вигідний коефіцієнт – 2.064.

Читати прогноз

Роналду знову ставить рекорди результативності, і оборона Південної Кореї не впорається з напором португальської зірки. Парі на перемогу Португалії над Південною Кореєю можна укласти в б/к «1хставка» за вигідним котируванням – 1.59.

Читати прогноз

Бразилія постарається уникнути протистояння з Португалією на стадії 1/8 фіналу, а значить їй краще завершити Груповий етап на першому місці в квартеті. Який би склад не випустив на поле Тіте, Бразилія зіграє на перемогу. Вигідне котирування 1.195 на П2 в матчі Камерун-Бразилія можна виявити в б/к «1хставка».

Читати прогноз

2 грудня 2022

Уругвай не ставить перед собою надзавдання на мундіалі, але невдача на груповій стадії стане провалом. Гана буде битися на кожній ділянці поля, але Уругвай вирве у африканців підсумкову перемогу. Поставити на виграш Уругваю в поєдинку з Ганою, скориставшись котируванням 1.80 можна в б/к «1хставка».

Читати прогноз

1 грудня 2022

Складно уявити, що Іспанія упустить перше в групі, а значить в матчі з Японією команда зіграє на перемогу незалежно від результатів другого туру. Вигідне парі на перемогу Іспанії можна укласти на сайті б/к «1хставка».

Читати прогноз

Хорвати проб'ються в наступну стадію ЧС, завдяки перемозі над Бельгією, але матч вийде важким для номінальних господарів поля. Прогноз на перемогу Хорватії в поєдинку з Бельгією за привабливим коефіцієнтом 3.07 можна зробити в б/к «1хставка».  

Читати прогноз

Бундестім поставила себе в складне становище, але у неї є шанс виправити ситуацію. Підопічні Ханса-Дітера Фліка зачепляться за очки в матчі з іспанцями, а потім залишать не доля костариканців. Зробити вигідну ставку на перемогу Німеччини в матчі з Коста-Рікою за коефіцієнтом 1.088 допоможе б/к «1хставка».  

Читати прогноз