Архів прогнозів на спорт

Архів прогнозів

30 листопада 2022

Незалежно від турнірної мотивації Франція переграє Туніс і не можна виключати, що Перемога французів вийде великою. Парі за вигідними котируваннями на пряму перемогу Франції або її виграш з гандикапом можна укласти в б/к «1хставка». Надійніше поставити на П2 з коефіцієнтом 1.34.

Читати прогноз

30 листопада 2022

У букмекерській конторі 1xstavka дають найкращий коефіцієнт на цей матч. Польща 4.82, на Аргентину 1.72. Зараз Польща шукає себе, Левандовскі почав втрачати форму і перестав багато забивати, та й всю команду він один не зможе тягнути. Для Месії це останній Чемпіонат світу, він постарається вже виграти останній кубок для себе. У його колекції вже є срібна нагорода чемпіонату світу. Зупиниться в кроці від золота, для такого великого гра порівняй невдачі. Аргентина тут цілком повинна вибити головного конкурента з боротьби постаратися нав'язати свою стратегію гру. Також можна поставити на тотал більше 3.5 з коефіцієнтом 2.8, що цілком може бути з Левадовскі і Мессі на пару. Перемога Аргентини 1.72 теж пройде

Читати прогноз

29 листопада 2022

Англія помітно перевершує валлійців в класі, але в цьому матчі обидві команди залишаться задоволені нічийним результатом, виходячи з турнірного положення. Вигідну ставку на нічию в битві Англії та Уельсу можна зробити в б/к «1хставка», використовуючи коефіцієнт – 3.94.

Читати прогноз

29 листопада 2022

Підтримка трибун, прихильність суддів і відсутність мотивації у Нідерландів подарують Катару можливість завершити матч позитивним результатом. Безумовно, про перемогу думати наївно, але навіть нічия стане для Катару великим досягненням. Зробити ставку на нічийний результат матчу Нідерланди – Катар за привабливою котируванням 6.15 можна в б/к «1хставка».

Читати прогноз

28 листопада 2022

К. Роналду злегка напружив атмосферу в збірній після скандального інтерв'ю про взаємини з клубом, але це не завадить йому повести за собою партнерів. Можливо, перемога португальців не вийде яскравою, але головне, що в скарбничку європейців впадуть три очки. Ставку на виграш Португалії варто зробити в б/к «1хставка», скориставшись вигідним котируванням – 2.07.

Читати прогноз

28 листопада 2022

Тут явно фаворит Бразилія. Так сміливо на перемогу Бразилії коефіцієнт 1.56, також можна поставити "обидві заб'ють" на коефіцієнт 1.5, та й тотал з Швейцарією "3.5 більше" теж може зайти з коефіцієнтом 2.5. Букмекерська контора 1хставка може все поставити за такими підвищеними коефіцієнтами.

Читати прогноз

27 листопада 2022

Іспанія і Німеччина приблизно рівні по класу, тому нічийний результат цього протистояння не стане великим сюрпризом для фахівців, тим більше, якщо в першому турі обидві команди завоюють по три очки. Укласти парі на нічию в матчі Іспанія – Німеччина за вигідним коефіцієнтом 3.40 можна в б/к 1хСтавка.

Читати прогноз

27 листопада 2022

Бельгія в черговий відправляється на ЧС в якості одного з фаворитів турніру і повинні підтверджувати свій статус в кожній грі. Бельгія без особливих проблем розправитися з аутсайдером Квартету І почне підготовку до матчів на виліт. Зробити вигідну ставку на перемогу збірної Бельгії можна за коефіцієнтом 1.56 в б/к 1хСтавка.

Читати прогноз

26 листопада 2022

Франція перед чемпіонатом світу втратила ряд провідних виконавців, включаючи Н.Канте і п. Погба, але, наявних у складі гравців повинно вистачити для двох перемог поспіль на груповому етапі. Ключовим фактором у цьому матчі стане майстерність атакуючої групи французької збірної. Поставити на перемогу Франції за високим котируванням 1.99 можна на сайті б/к 1хСтавка.

Читати прогноз

26 листопада 2022

Аргентина не стане відкладати завдання по виходу з групи в довгий ящик і після другого туру забезпечить собі місце в плей-офф. Однак, Мексика надасть фавориту гідний опір, не дозволивши аргентинському воротареві покинути поле «сухим». Парі на перемогу Аргентини або тотал матчу Більше 2.5 можна укласти в б/к «1хставка» за котируваннями 1.59 і 1.76 відповідно.

Читати прогноз