Архів прогнозів на спорт

Архів прогнозів

21 листопада 2021

У букмекерській конторі 1х Ставка ви можете поставити на перемогу Сочі. Наш прогноз на матч чемпіонату Росії з футболу між Сочі і рубіном. Перемога Сочі. Коефіцієнт 1,73.

Читати прогноз

6 листопада 2021

Гра в Борисові піде на три результати. Господарі можуть спробувати засушити гру, але якщо динамівці заб'ють швидко, варто очікувати від команд атакуючого футболу. Кращі коефіцієнти на перемогу Динамо дає 1х Ставка (3.03) і PariMatch (2.90). Незважаючи на високу ймовірність настрою господарів на нічийний результат, є сенс ризикнути і поставити на перемогу Мінська. Якщо ставка здається занадто ризикованою, є інший вигідний варіант-х2. Додаткова ставка: Тотал більше 1,5. Враховуючи граничну мотивацію команд і статус Дербі, ця ставка повинна проходити.

Читати прогноз

6 листопада 2021

Наш прогноз на матч чемпіонату Росії з футболу між Сочі і ЦСКА. Тотал менше 2 з половиною голів. Коефіцієнт 1,92.

Читати прогноз

<p>      Відмінні коефіцієнти на перемогу "зелено-білих" дають букмекери 1хСтавка і "Парі-матч". Тут же можна непогано заробити, поставивши 1х на Гомель. З додаткових результатів привабливих виглядає ТМ 3,5. Команди приділяють велику увагу обороні і багатьом ризикують, граючи у відкритий футбол. Тут не варто очікувати великої кількості голів.у той же час не варто сумніватися в тому, що хоча б одна команда заб'є. Прогноз: Гомель не програє, або матч завершиться в нічию, команди заб'ють менше 3,5 голів. </p>

Читати прогноз

24 жовтня 2021

Наш прогноз на матч чемпіонату Росії між Зенітом і Спартаком. Перемога Зеніту з форою мінус 1 гол. Коефіцієнт 1,93. 

Читати прогноз

3 жовтня 2021

Рекомендуємо укласти парі з букмекерською компанією Вінлайн на перемогу гостьової команди. Букмекер пропонує кращий коефіцієнт на цей результат-2.25.  

Читати прогноз

2 жовтня 2021

Рекомендуємо укласти парі з букмекерською компанією 1х Ставка на результат перемога ЦСКА. Букмекер пропонує кращу котирування-2,43

Читати прогноз

3 квітня 2021

Хозяева поля одержат минимальную победу и поднимутся в турнирной таблице. Лучший коэффициент на победу "Рубина" предлагает букмекерская компания 1хСтавка - 2.50. 

Читати прогноз

18 березня 2021

"Краснодару" сложно проводить поединки без нескольких игроков ключевой обоймы. Особенно тяжело играть без основного голкипера. Матвей Сафонов залечивает травму. Лучший коэффициент на ничейный исход предлагает букмекерская компания 1хСтавка - 3.47.  

Читати прогноз